top of page
Grand Basset Griffon Vendéen Overijssel

Soof

Soof is geboren in 2018. Een raszuiver Grand Basset Griffon Vendéen. Haar karakter kunnen we omschrijven als vrolijk, sociaal, goed voor andere honden en mensen, lief, aanhankelijk, eigenwijs, leergierig en ze kan zichzelf ook goed vermaken. Ze is graag bij ons in de buurt maar vindt haar eigen plek ook heerlijk. Ook vindt ze het fijn om buiten te ravotten. Haar neus ruikt veel. Soms zoveel dat ze ons vergeet. We hebben met Soof een puppycursus en pubercursus gevolgd en mantrailing (speurwerk naar mensen) gedaan. Ook zetten we regelmatig een spoortje uit zodat ze haar neus goed kan gebruiken en ook mag ze graag apporteren.

 

Daarnaast heeft ze een aantal keer een show gelopen en is ze positief beoordeeld door de jury en zelfs 1ste (2021) en 2de (2019) geworden in de jeugdklasse met beide keren een uitmuntend op haar rapport.

 

Wij hebben Soof geröntgend op H.D. (heupdysplasie). De uitslag is HD A, wat heel goed is, en dit is door de Raad van Beheer beoordeeld. Voor ons was deze uitslag, in combinatie met haar karakter, gezondheid en afstamming, doorslaggevend om een nestje met haar te kunnen en mogen fokken.

Grand Basset Griffon Vendéen Overijssel
bottom of page